Christof Fermon

AIRCO

AIRCO TEGEN SCHERPE PRIJZEN

Door de opwarming van de aarde werden we de afgelopen jaren steeds vaker geconfronteerd met warmere en langere zomers. Dat is natuurlijk leuk, als u genoeg verkoeling kunt vinden in huis. Dankzij zijn airco’s in Haaltert en omgeving kan Christof Fermon ervoor zorgen.

MET EN ZONDER BUITENUNIT

Er bestaan in principe twee grote aircosystemen op de markt. Er zijn de systemen met en zonder buitenunit. Het komt er eigenlijk op neer dat de eerste wat duurder zijn, omdat ze krachtiger zijn en meerdere kamers kunnen verkoelen.

Op het vlak van systemen zonder buitenunit kunt u in principe kiezen tussen een ingebouwd systeem, een wand- en een plafondsysteem. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en geven u meteen ook de voor- en nadelen mee.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Door onze ervaring weten wij immers welk systeem het best bij uw woning past. Wij komen dan ook graag bij u langs. Achteraf zorgen wij ook voor het onderhoud en de herstellingen. Zo moet u niet meer bij iemand anders langsgaan.

GRATIS OFFERTE

Heeft u nog bepaalde vragen over de airco van Christof Fermon in Haaltert en omgeving? Aarzel dan niet om ons even te contacteren.