Christof Fermon

KWALITATIEVE SANITAIRE INSTALLATIES

Van het plaatsen van een nieuw toilet tot het aanleggen van alle mogelijke leidingen: alles wat met sanitaire installaties in Haaltert en omgeving te maken heeft, is bij Christof Fermon in uitstekende handen.

KLEINE EN GROTE PROJECTEN

Belangrijk is dat wij zowel kleine als grote projecten met evenveel aandacht aanpakken. U mag ons aanspreken voor het plaatsen van een nieuw toilet of bad tot het voorzien van alle sanitaire toestellen in uw huis of bedrijf.
Wij dragen kwaliteit heel hoog in het vaandel. En daarom komen bij ons enkel de allerbeste merken in huis. Wij hangen ook niet af van één bepaald merk, maar geven onze klanten de keuze. Zo krijgen zij perfect wat zij wensen.

NAUW OVERLEG MET DE KLANTEN

Moesten er achteraf probleemen opduiken, dan staan wij ook klaar voor alle mogelijke herstellingen. De klant is bij ons koning en dat zult u snel merken. Wij handelen steeds in samenspraak met de klant zodat er steeds goede afspraken worden gemaakt.

GRATIS OFFERTE

Heeft u nog bepaalde vragen over de sanitaire installaties van Christof Fermon? Neem dan zeker even contact met ons op en wij helpen u verder.