Christof Fermon

CENTRALE VERWARMING

PROFESSIONELE PLAATSING VAN CENTRALE VERWARMING, OOK ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Om uw woning te verwarmen zijn er heel wat verschillende opties. Christof Fermon kan u daarover alles vertellen. Alle verschillende systemen hebben hun voor- en nadelen. Uw centrale verwarming in Haaltert en omgeving is bij ons in professionele handen.

VAN LEIDINGEN TOT RADIATOREN

Wij leggen alle nieuwe leidingen, voorzien radiatoren en zorgen voor de afstelling van uw hoogrendementsketel. Wij kunnen u ook het juiste advies geven over een passend systeem zoals vloerverwarming of wanneer u moet kiezen tussen aardgas en mazout.

Dankzij onze ervaringen zien wij immers meteen wat de mogelijkheden zijn in uw woning. U zegt maar wat u allemaal verwacht en dan schotelen wij u de verschillende opties voor. U kiest, en daarna gaan wij aan de slag.

PERFECT ONDERHOUD VAN UW SYSTEEM

Na de plaatsing is het vanzelfsprekend ook essentieel dat uw systeem perfect onderhouden blijft. En ook daarvoor kunt u rekenen op onze diensten. En als er mankementen zouden opduiken, dan verrichten wij de nodige herstellingen.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag nog wat meer weten over de verschillende opties voor uw centrale verwarming? Neem dan zeker even contact op met Christof Fermon in Haaltert.