Christof Fermon

BADKAMERRENOVATIE VAN A TOT Z

’s Ochtends maakt u er zich klaar voor een drukke werkdag. En ’s avonds legt u er de stress van de dag van u af. De badkamer speelt dan ook een belangrijke rol in ieders leven. Kies daarom voor een badkamerrenovatie in Haaltert en omgeving van Christof Fermon.

DEMOCRATISCHE PRIJZEN

Net als bij onze andere werken, gaan wij steeds voor een totaalaanpak op maat van de klanten. Dat wil dus zeggen dat wij in eerste instantie langsgaan bij de klant om te kijken wat hij of zij wil en wat de mogelijkheden zijn.

Daarna is het aan ons. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u op beide oren slapen. Wij hanteren democratische prijzen en streven naar een duurzaam resultaat. Bovendien kunt u ook op ons rekenen voor het onderhoud en de herstellingen.

OOK METSEL- EN BEZETTINGSWERKEN

Uiteraard komt er heel wat kijken bij een totale renovatie. Denk onder andere aan metsel- en bezettingswerken, het leggen van vloer, plaatsen van elektriciteit en het uitvoeren van tegelwerken. Wij doen het allemaal.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag nog wat meer informatie over de badkamerrenovatie van Christof Fermon in Haaltert? Neem dan zeker even contact met ons op.